fbpx
Home Beauty travel Tot ce trebuie să știm despre „frumusețea vegană”.

Tot ce trebuie să știm despre „frumusețea vegană”.

by Georgiana

Despre ce anume poate fi vorba?

De câte ori auzim cuvântul „vegan”, mintea noastră se duce imediat cu gândul la mâncare. Cam la fel ca în cazul alimentelor, frumusețea vegană înseamnă și că produsul are zero ingrediente pe bază de animale în compoziție.

Doar că, veganismul se aplică și pentru ceea ce folosim pe pielea noastră și este o „felie” din ce în ce mai mare de astfel de produse care aplică aceleași principii:
* nu conțin ingrediente de origine animală
* subproduse de origine animală sau orice alte ingrediente de origine animală, inclusiv ceară de albine și miere, lanolină și diferite tipuri de lapte
* pentru obținerea produselor vegane nu sunt afectate în niciun fel animalele

Pentru cei care aleg veganismul, din motive etice sau care țin de mediu, este foarte important să poată avea încredere în etichetele de pe produsele de înfrumusețare. Pentru a ne bucura din plin de toate beneficiile ingredientelor naturale, trebuie să citim eticheta.  În momentul în care observăm că pe eticheta unui produs sunt trecute toate ingredientele iar acestea sunt de origine vegetală, știm cu certitudine că acolo găsim esențele cele mai bune ce ne ajută în scopul de a ne înfrumuseța sănătos.

Este posibil să doriți să evitați ca în rutina dvs. de înfrumusețare să fie incluse ingrediente cum ar fi lanolina, carminul sau acidul uric și, în schimb, să optați pentru ingredientele vegane, naturale.

De ce? Pentru că ingrediente vegane și organice sunt ingrediente ce conțin vitamine, uleiuri naturale, alge marine, extracte și semințe din plante. Au proprietăți și întrebuințări nenumărate și de mult folos pentru întregul nostru corp.
Sunt, de fapt, mai bune pentru pielea noastră, mai ales dacă avem un tip de piele sensibilă sau predispusă la afecțiuni.
Ingredientele de origine animală pot fi dure și pot înfunda porii, astfel încât cele vegane devin o alternativă liniștitoare și sustenabilă.

Mai mult, ingredientele derivate din plante din multe formule vegane conțin mai multe vitamine, minerale și antioxidanți care repară și hidratează pielea în profunzime. Și nu numai asta, dar senzația pe care o avem atunci când aplicăm un produs vegan sau organic este de nedescris…știm că are beneficii nenumărate (pe care le găsim descrise pe site-urile celor care vând asemea produse, cum ar fi Generock), știm că ele contribuie la menținerea sănătății pielii noastre care apropos, absoarbe în procent de aproximativ 60% din produsele pe care le aplicăm (un gând destul de înfricoșător, aș zice, dacă nu-i acordăm această atenție și ne grăbim atunci când alegem ce produse folosim).

Q&A: Cum să nu adori o piele netedă și fermă, proaspăt atinsă de catifelarea unui asemenea produs?

Mai ales când știi că are doar ingrediente sănătoase și folositoare pentru pielea ta!

Vedeți, clienții de azi sunt mai informați și mai puternici și solicită transparență cu privire la produsele lor, iar acesta este un lucru benefic deoarece cuvântul „vegan” are conotații de siguranță, etică și calitate.

Așadar, pentru a obține ceea ce întruchipează cu totul frumusețea vegană este necesar să fim în armonie cu natura, să avem spiritul liber și deschis oportunităților și îndrăznelii de a ne adapta ritualul de îngrijire (de care corpul nostru are mare nevoie) la unul ca cel descris în aceste rânduri.

Cumpărând vegan și organic contribuim și la menținerea unei întegi rețele, structuri, spuneți-i cum doriți, de echilibru în mediul înconjurător, protejarea animalelor și, de asemenea, la promovarea și susținerea organizațiilor și producătorilor mici sau medii care asigură prin munca lor cele mai bune culturi de organice.

Când toată lumea are de câștigat, sănătatea și armonia în mediu și în viețile noastre câștigă!

Cu considerație și căldură, recomand să rămâneți sănătoase și frumoase, să aveți grijă de dumneavoastră și de mediul înconjurător, cel ce ne susține incontestabil și ne ușurează, așa cum se vede, munca de a fi și de a avea!

0 comentariu
4

ARTICOLE PE ACEASI TEMA

Lasa un comentariu:

* utilizand acest site va dati acordul pentru gestionarea datelor personale

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More