fbpx
Home Beauty travel Serul pentru față – de neprețuit

Serul pentru față – de neprețuit

by Georgiana

Pentru a primi bogăția ingredientelor active într-o doză mai mare și de amplificarea rutinei de îngrijire a pielii cu un produs, altul în afară de cremă, SERUL pentru față este soluția!

Următorul pas extraordinar, după ce ne-am curățat fața, înainte de aplicarea oricărui alt produs este un ser pentru față care:

  • hrănește, sau protejează, sau hidratează, sau are proprietăți pentru fermitate, sau are acțiuni precise (lifting, cearcăne)…

Aducem plus valoare pielii noastre prin utilizarea unui ser!

Avantajele sunt multiple, de unde și diversitatea tipurilor de seruri care ne pot ajuta pielea.

Ce este, de fapt, un ser?

Să-i spunem pe scurt – o armă secretă – pentru tratarea: decolorării, oboselii, liniilor fine, ridurilor sau acneei și – o cheie – pentru hidratarea pielii. Cantități mari de molecule active pătrund pe suprafața pielii pentru o eficiență optimă datorită concentrațiilor mai mari ale ingredientelor selecționate, iar pentru rezultate vizibile este nevoie de o perioadă mai scurtă de timp.

Putem defini serurile ca fiind produse topice cu vâscozitate subțire care conțin cantități concentrate de ingrediente active, după cum ne este explicat de dermatologi certificați. Studiile de încredere sugerează atât utilizarea cremelor cât și a serurilor prin simpla stratificare a acestora.

Este oare de ajuns o cremă hidratantă, ne întrebăm? Da, ea este de mare ajutor atunci când trebuie să sigilăm serul pentru a maximiza beneficiile acestuia, dar de ajuns, de una singură, nu prea…

Deoarece serul este mai ușor și oferă ingrediente active rapid pe piele, acesta se aplică primul, după curățarea pielii. Atenție! Curățarea pielii se face cu un orice produs destinat acestui lucru, însă, înainte de aplicarea serului trebuie să ne asigurăm că nu au rămas urme de niciun fel din produsul de curățare, care ar putea interveni peste acțiunea serului.

Aici mă refer la:  curățarea tenului cu produse pe care le găsiți aici, pe care să le folosiți cu încredere și regularitate. Apoi, clătirea tenului cu apă curată, sau, și mai bine, cu o apă de lavandă sau de trandafir (pe o dischetă demachiantă, înlăturăm cu atenție urmele produselor de curățare). Stratificarea la care mă refeream nu înseamnă aplicarea de produse multiple unul peste celălalt fără asigurarea clarității, curățării profunde și de suprafață a tenului pentru că în acest caz doar l-am încărca, nimic altceva.

♥ Utilizând un ser facial potrivit pentru tipul de probleme pe care îl avem, ne sunt oferite beneficii majore.

♥ Ser adăugat în rutina de îngrijire = avantaje cheie.

Beneficiile majore

  1. Se absoarbe rapid – deoarece formula sa este mai ușoară decât cea a cremelor, datorită vâscozității mai subțiri. Un prim pas ideal în rutina de îngrijire.
  2. Calmează cu succes pielea sensibilă – sunt adesea mai potrivite pentru tipurile de piele sensibilă sau pentru tratarea acneei.
  3. Focus pe aspectul liniilor fine și al ridurilor – unele seruri au ingrediente ce super acționează și combat radicalii liberi pentru a se focusa pe aspectul liniilor fine și al ridurilor.
  4. Adaugă protecție împotriva unor viitoare daune – prevenirea daunelor oxidative cauzate de ultraviolete și pot contribui la îmbătrânirea prematură a pielii și la apariția ridurilor, se face cu ingrediente precum vitamina C, vitamina E, ceai verde sau extract de trandafir.
  5. Oferă rezultate vizibile – se simte ușor și se absoarbe rapid, deci, pielea are mai mult de câștigat. Are concentrație mai mare de ingrediente active și poate cu ajutorul acestora să ofere mai rapid, rezultate mai vizibile.

Cum utilizăm un ser?

Bineînțeles că știm!

Înainte de produsele mai grele, cum ar fi crema hidratantă, machiajul și protecția solară, ca strat de bază.                      Îl putem folosi folosi o dată sau de două ori pe zi, după curățarea și tonifierea pielii.
Tips: dacă facem aceste lucruri, putem preveni deshidratarea, deteriorarea oxidativă, decolorarea, îmbătrânirea prematură a pielii și apariția ridurilor!

Ingredientele și tipurile de seruri de față

Avem de căutat atunci când alegem un ser pentru pielea noastră, în funcție de tipul acesteia și de obiectivele noastre.

Serurile sunt de mai multe feluri și se clasifică așa:

a) Seruri anti-îmbătrânire: creați o relație pe termen lung cu un asemenea ser, pentru cele mai bune rezultate. Alegeți seruri care conțin ingrediente dovedite, precum antioxidanții stabili, uleiurile esențiale, vitamina C și vitamina E.

b) Seruri care luminează pielea: un astfel de ser face ceea ce spune, luminează. Să înțelegem mai bine: uniformizează tonul pielii, îl luminează, reduce efectele vizibile ale petelor întunecate și lasă pielea hrănită. Toate aceste rezultate sunt obținute prin trei căi diferite: exfoliere, inhibarea producției de melanină și protecția UV.

c) Seruri hidratante: formula acestui tip de ser îmbunătățește nivelul de umiditate al pielii, ajută la ameliorarea instantanee, confort extins pentru piele și încă ceva: netezește și oferă calmarea aspectului uscat.

d) Seruri contra radicalii liberi: pielea sănătoasă poate fi deteriorată, dar cu ajutorul antioxidanților prezenți în acest tip de ser, radicalii liberi sunt combătuți. Ingredientele precum C, A și E previn deteriorarea pielii.

e) Seruri pentru piele sensibilă și acneică o formă a vitaminei B3 (niacinamidă), este un ingredient calmant, hidratant și aniinflamator, iar combinat cu alte ingrediente active minimizează iritarea și calmează pielea sensibilă. Acidul salicilic  sau derivați similari pe bază de plante sunt adesea ingrediente pentru serurile anti-acnee.

f) Seruri de reparare și îmbunătățire a texturii pielii: un ser cu acid glicolic poate ajuta la îmbunătățirea aspectului general al pielii, deoarece pătrunde în straturile superioare ale epidermei și ajută la eliminarea celulelor moarte. Pielea rămâne netedă și strălucitoare, cu un ten și o culoare mult mai uniforme.

Un ser are termen de valabilitate de la 6 luni la 1 an și este o idee bună să îl folosim în mod regulat pentru ca ingredientele active să facă minuni cu tenul nostru.

Cercetarea înainte de a achizitiona un ser este recomandarea mea. În funcție de nevoile pielii noastre trebuie să abordăm ideea de achiziție. Îndată ce am ales un ser, vom avea nevoie de mai puține alte produse, dacă rezultatele încep să apară repede. Însă, nu foarte puține. Rutina noastră de îngrijire are nevoie și de exfoliant, creme și loțiuni, corect? Găsim tot ce avem nevoie aici.

Să fim frumoase!

 

1 comentariu
2

ARTICOLE PE ACEASI TEMA

1 comentariu

Adina Ticovschi 10 februarie 2021 - 21:52

Natura este regina mea și de aceea o iubesc foarte mult și o respect în același timp.Cunoașteți acel sentiment de bucurie al unui adult cu suflet de copil, de răsfăț și de conectare cu natura.Acest sentiment unic mă însoțește zilnic datorită produselor GENEROCK. Vii seara de la serviciu obosit, aruncă-te în duș și aplică Solid Treat Cream Vegan sau după duș folosește Enciting Oil Vegan care conține cimbrișor și te vei simți divin. Eu așa mă simt.După dușul de dimineață aplică Natural Cubeba Deo Vegan și pielea ta va fi catifelată și protejată pe parcursul întregii zile.Clătește cu încredere întreaga față dimineața și seara și aplică Vitamin C Serum Organic, iar după 15 minute masează ușor tenul cu Double Cream Organic și pielea ta va fi mult mai fermă.Eu am tenul alb cu tendințe rozii și am scăpat de acea stare de roșeață.Sunt foarte fericită! Pentru hidratarea buzelor folosiți Delightful Lip Balm Organic care pur și simplu se transformă în mici bule uleioase și te invită în jocul GENEROCK!Nu am crezut că voi găsi vreodată o gamă de produse de îngrijire a întreg corpului care să-mi aducă aminte de fiecare miros de plante naturale culese pe meleaguri dobrogene și nu numai.IUBESC PRODUSELE GENEROCK, mulțumesc fondatorilor acestuia pentru atenția deosebită acordată îngrijirii sănătoase a pielii noastre și vouă tuturor celor ce citiți despre gândurile mele să folosiși cu încredere produsele! Sigur vă vor schimba viața așa cum și mie mi s-a întâmplat!

Reply

Lasa un comentariu:

* utilizand acest site va dati acordul pentru gestionarea datelor personale

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More