fbpx
Home Beauty travel Natural și organic… îngrijirea indispensabilă

Natural și organic… îngrijirea indispensabilă

by Georgiana

Ce înseamnă organic?

Dacă produsul pe care îl cumpărăm este certificat organic, înseamnă că este format din 95% sau mai mult ingrediente organice derivate din surse vegetale. Toate ingredientele de acest fel au fost cultivate fără pesticide, gene bioinginerate sau îngrășăminte pe bază de petrol. care ar putea fi toxice pentru noi și pentru mediu.

Aceste ingrediente au fost produse, de asemenea, folosind metode de agricultură ecologică care reciclează sursele și promovează biodiversitatea.

Produsele naturale sunt pur și simplu derivate din surse naturale fără compuși siliconici adăugați.

Să știm:

Beneficiul utilizării îngrijirii naturale și organice oferă pielii noastre cea mai pură formă a ingredientelor de pe piață, de aceea este important să le folosim pentru sănătatea noastră generală.

Îngrijirea naturală și organică este în atenția mărcilor mari, deoarece consumatorii o preferă din ce în ce mai mult. În timp ce marile corporații ar dori să ne „ținem” de mărcile la care am fost întotdeauna expuse în reviste sau la televizor, este timpul să ne tratăm fața și corpul la ceea ce are nevoie cu adevărat: îngrijirea naturală și organică!

Avem multe avantaje dacă ne vom asuma o rutină de înfrumusețare care să cuprindă o astfel de îngrijire, cu produse pe care le găsiți și aici. Iată principalele 3 beneficii:

     1.  Totul va mirosi mai bine

Când ingredientele sunt naturale și/sau organice, totul este parfumat în mod natural. Crema ta de față cu trandafiri, spre exemplu, va fi făcută din apă de trandafiri adevărată, iar uleiurile esențialeprovin din planta reală, niciodată o imitație. Atunci când citim o etichetă, trebuie să fim atente la substanțele chimice care acționează ca un parfum, cum ar fi limonenul, un lichid care emite un miros asemănător portocalei.

     2.  Pielea ta va fi mai moale

Știați că multe mărci de farmacii și de lux adaugă agențide uscare la produse precum hidratante, balsam de buze sau balsam de păr? Pentru ca produsele pe care le folosim să ne hirateze optim și să nu ne usuce pielea, trebuie să ne asigură că sunt fără: sulfați! Încercați Generock!

     3.  Pielea se va repara

Motivul pentru care aceasta este o „putere” este că toleranța fiecăreia dintre noi pentru ingredientele folosite variază. De aceea, este posibil ca trecerea la cremele organice să fie remediul unora dintre noi. Dacă ești predispusă la erupții, încearcă doar creme care echilibrează balanța dintre hidratare și tratarea afecțiunii, cum ar fi Balancing 50/50!

Bonus:

Pe termen lung, portofelul câștigă! S-ar putea să descoperi că trecerea la produse organice vă îmbunătățește pielea și vă simplifică rutina, ceea ce înseamnă mai puțini bani cheltuiți pentru alte produse. Win-win!

Câteva mențiuni despre cremele de față organice

De ce alegerea unei astfel de creme este indispensabilă dintr-un stil de viață sănătos?

Mai bine pentru pielea noastră. Utilizați ingrediente care funcționează în armonie cu corpul, permițând pielii să se echilibreze și se remedieze mai bine. Asta, deoarece nu există substanțe chimice dure, pesticide sau îngrășăminte. Pielea noastră poate părea mai strălucitoare timp de câteva săptămâni din momentul în care renunțăm la ingredientele sintetice care provoacă iritații, sensibilitate crescută și pori înfundați.

Mai bine pentru sănătatea noastră. Cu cât utilizăm mai multe produse despre care nu știm nimic, cu atât concentrații toxice mai mari pot pătrunde în corpul nostru, provocând probleme în linie. Ftalații, laurilsulfatul de sodiu și parabenii sunt agenți cancerigeni cunoscuți care pot face ravagii asupra sistemului imunitar, reproductiv și endocrin. Să le evităm, zic!

Mai bine pentru mediu. Deoarece nu există substanțe chimice dure în aceste produse, există semnificativ mai puține toxine și mai puține deșeuri care se scurg în ape sau în pământ. Produsele organice de îngrijire a pielii sunt făcute din ingrediente organice cultivate și produse folosind practici non-toxice și durabile. Facem minuni pentru pielea și sănătatea noastră și avem impact pozitiv asupra mediului nostru!

Să fim protejate și să avem întodeauna grijă de noi, începând din interior!

 

 

0 comentariu
1

ARTICOLE PE ACEASI TEMA

Lasa un comentariu:

* utilizand acest site va dati acordul pentru gestionarea datelor personale

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More