fbpx
Home Beauty travel Setul de cosmetice pentru călătorie

Setul de cosmetice pentru călătorie

by Georgiana

10 produse must-have

Dacă ești iubitoare de produse cosmetice (ca și mine), și nu poți pleca în călătorie fără produsele tale preferate, atunci știi luptele interioare pe care le dai atunci când ți pregătești geanta și trusa de călătorie. Acest lucru este valabil mai ales dacă vei călători pentru o perioadă mai lungă de timp și dorești un look proaspăt în fiecare zi.

Când împachetăm geanta de cosmetice pentru călătorie, observăm că uneori trebuie să ne compromitem rutina de înfrumusețare.

Vă împărtășesc în cele de mai jos câteva idei depre produsele pe care ați putea să le luați în călătorii, astfel încât să puteți arăta și simți cât mai bine, oriunde v-ați afla.

Pentru față: pentru ca rutina de bază, în trei pași, să nu fie afectată, avem nevoie de:

  1. Un produs de curățare a feței, pe care să ne bazăm atât dimineața cât și seara, la demachiere, cum ar fi: un spumant sau o apă micelară – oricare vă place.
  2. Un ser multifuncțional, cu acțiune în profunzime și ingrediente active carea duc doar beneficii pentru pielea noastră, pentru că serul tratează: lipsa de hidratare a pielii, oboseala – prin iluminarea instantanee a tenului, decolorarea pielii sau hiperpigmentarea, liniile fine, ridurile și acneea.
  3. Un hidratant pentru față, o cremă cu acțiune precisă pentru tipul nostru de ten. Aceasta va fi ca o barieră de protecție pentru pielea noastră, sigilând acțiunea serului și păstrând umiditatea în interiorul pielii. În plus, beneficiem și de protecție solară naturală, de până la 30%.
  4. Un ruj sau balsam de buze – oricare dintre acestea pot asigura în fiecare zi o apariție proaspătă sau colorată pentru a ne completa perfect machiajul.
  5. O cremă pentru ochi, cu ingrediente care să ajute la iluminarea zonei ochilor și/sau a pungilor de sub ochi. O astfel de cremă, aplicată de două ori pe zi, ne asigură aceeași îngrijire necesară ca și cea de acasă.
  6. Un rimel, pentru intensificarea privirii și compunerea unui aspect fresh în fiecare zi. În plus, acest produs este foarte ușor de aplicat și nu necesită alocare de timp prețios pe care să îl pierdem în detrimentul alcătuirii machiajului.
  7. Un fond de ten fluid sau un BB Cream – oricare formulă vă place, deoarece stratul exterior al pielii va avea un aspect uniform, catifelat și desigur, protejat. În plus, un fond de ten care are și alte acțiuni, cum ar fi hidratarea sau neblocarea porilor, este o achiziție deosebită.

Pentru corp:

  1.  Un produs pentru curățarea corpului, cum ar fi un gel de duș sau un săpun cât mai natural, pentru a ne asigura de        protejarea pielii împotriva uscării.
  2. O minunată cremă solidă – care are proprietăți de hidratare în profunzime – care se folosește în timpul dușului și care lasă senzația de piele proaspăt dată cu ulei sau unt de corp.
  3. Un deodorant natural, fără de care nu putem pleca, deoarece protecția împotriva transpirației și a mirosurilor neplăcute ne este necesară oricând. Deodorantul potrivit ne va asigura starea de bine pe parcursul întregii zile.

 

Machiajul și îngrijirea pielii pot fi oarecum o provocare, dar nu și pentru noi! Am acoperit elementele esențiale de frumusețe pentru a ne păstra aspectul și starea extraordinară în timp ce călătorim.

Tips: ai voi să călătorești cu 1 litru de lichide, câte 100 ml fiecare, pe avion. Așa că poți folosi recipiente de călătorie pe care să le umpli cu produsele tale preferate ( spre exemplu, pentru apa micelară sau spumant).

Trick: pentru păstrarea intactă a cosmeticelor pe care le iei cu tine în călătorie, folosește un prosop cu care să le înfășori sau pur și simplu plasează-le în mijlocul valizei, între haine.

Nu uita să zâmbești și să te bucuri de toate experiențele tale, zi de zi!

Fii frumoasă!

 

0 comentariu
0

ARTICOLE PE ACEASI TEMA

Lasa un comentariu:

* utilizand acest site va dati acordul pentru gestionarea datelor personale

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More