fbpx
Home Beauty travel Motive și soluții pentru pielea uscată „de iarnă”

Motive și soluții pentru pielea uscată „de iarnă”

by Georgiana

Motivele și soluțiile prezentate și recomandate de mine sunt alternative și completări la tot ceea considerați că vă ajută pe dumneavoastră în mod special.

Cum așa? Știm foarte bine că fiecare dintre noi are un echilibru anume, o zonă în care se simte confortabil, însă mai știm și că ne place să ne sfătuim în ceea ce privește modalitatea în care am reușit să facem față unor situații (iar acum avem o situație *-*). Cum apare vremea rece, cum apare și situația noastră. Și, pentru că am încercat diferite metode de a reuși a-i face față, iată la concluzii am ajuns. De ce se comporată pielea noastră așa? Și de ce se usucă pe zi ce se apropie tot mai mult Crăciunul? Să vedem!

MOTIVUL 1 

Schimbările bruște de temperatură sunt foarte confuze pentru piele. Nimănui nu îi place consistența ca pielii tale, ceea ce știi prea bine dacă ai fost nevoit să folosești vreodată săpun de hotel pentru că ți-ai uitat Gelul spumant Generock acasă. 

SOLUȚIA 1: Acoperirea! Probabil că vă gândiți să purtați o haină și, sper că aveți mănuși și o căciulă pentru a vă menține confortabil. Dar, adesea nu prea ne gândim să ne acoperim fețele. Dacă veți fi afară când este extrem de rece, înfășurați o eșarfă pe față pentru a menține factorul de șoc mai ușor de gestionat. Și, dacă faceți ceva fizic, cum ar fi schiatul, purtați un buff pentru a vă proteja fața. Însă, în completare, ajută acest ser!

MOTIVUL 2 

Există mai puțină apă în aer. Când sunt multe grade afară, mai multă apă se transformă în vapori, ceea ce face aerul mai umed. Când temperaturile scad, apa se transformă în gheață, ceea ce face doar trotuarul mai alunecos… Pielea noastră se va usca și mai tare datorită temperaturii scăzute.

SOLUȚIA  2: Luați în considerare un umidificator în casa dvs., în special în dormitor. Dacă aveți un mediu umed în timp ce dormiti, pielea (și plămânii) dvs. vor fi mult mai fericiți! Pentru fața dvs. ar fi extraordinar să aplicați acest produs!

MOTIVUL 3 

Căldura interioară este uscată. Există sisteme de umidificare a căldurii casnice disponibile, dar pot fi foarte prohibitive din punct de vedere al costurilor. 

SOLUȚIA 3: O pernă de mătase vă poate ajuta să absorbiți mai puțină umezeală și ulei de pe piele în timp ce dormiți. 

MOTIVUL 4 

Dușurile lungi și fierbinți se simt bine – poate puțin prea bine. Apa fierbinte usucă pielea prin extragerea mai multor uleiuri naturale, lăsându-vă pielea deshidratată și uscată. Când pielea se usucă, nu își face treaba la fel, permițând să scape mai multă apă și mai mulți iritanți să treacă de stratul exterior al celulelor pielii. Acest lucru poate declanșa roșeață, inflamație și chiar erupții, deoarece pielea încearcă să obțină producția de sebum pentru a compensa uleiurile pierdute. 

SOLUTIA 4: Gata cu dușurile fierbinți! Ce ziceti de dușuri călduroase de cele mai multe ori și de unul fierbinte când aveți nevoie de un tratament special?

MOTIVUL 5 

Bem mai multă cafea și ceai când este frig afară. Știți, pentru că ceaiul si cafeaua sunt fierbinți și suntem înghețați până la capăt. Problema apare atunci când pierzi urma cantității de cofeină pe care o bei: cofeina este un diuretic, care te lasă deshidratat, iar deshidratarea apare pe pielea dvs.! 

SOLUȚIA 5: Una sau două băuturi pe bază de cofeină pe zi nu este o problemă, dar beți apă fierbinte sau ceai de plante după aceea. Apa fierbinte înmoaie tractul digestiv, facilitând absorbția celorlalte lichide pe care le beți pe parcursul zilei. Ceaiul de hibiscus este, de asemenea, o alegere excelentă – are o mulțime de vitamina C, de care pielea dvs. are nevoie pentru sinteza colagenului. De asemenea, un hidratant excelent penctru corp vă ajută înainte de a ieși în frig. Încercați!

Bucurați-vă de magia iernii! Merită!
0 comentariu
4

ARTICOLE PE ACEASI TEMA

Lasa un comentariu:

* utilizand acest site va dati acordul pentru gestionarea datelor personale

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More